Onze nieuwe huisdierenverzekering

Onze nieuwe huisdierenverzekering

Wil je weten of de nieuwe huisdierenverzekering geschikt is voor jou en je huisdier? Hier vind je vragen en antwoorden over het nieuwe product.

illustr woman bike 1

Veel gestelde vragen

Je kunt overstappen naar de nieuwe huisdierenverzekering na afloop van je huidige verzekeringsjaar kun je hier een verzoek voor indienen. Houd er rekening mee dat je een nieuwe verzekering afsluit en dat je huidige contract wordt beëindigd. Bij het afsluiten van een nieuwe huisdierenverzekering moet je opnieuw de gezondheidsvragen beantwoorden met betrekking tot de gezondheidstoestand van je huisdier.

Door op premie berekenen te klikken, stel je je eigen verzekering samen en kun je ook zien hoeveel dit voor jouw huisdier kost.

Als je de nieuwe huisdierenverzekering afsluit, zullen we je opnieuw gezondheidsvragen stellen. Op basis van deze vragen beslissen we of we je huisdier kunnen opnemen in de nieuwe verzekering. Het is mogelijk dat we je huisdier niet kunnen accepteren of alleen met een uitsluitingsclausule. Bovendien vergoeden we geen kosten voor bestaande aandoeningen bij een nieuwe verzekering. Wij adviseren je om je huidige verzekering te behouden aangezien je dan wel in aanmerking komt voor een vergoeding.

Door op premie berekenen te klikken, kun je de nieuwe verzekering aanvragen.                     

Dé zorgverzekering voor je huisdier

Binnen 1 minuut samengesteld

Opmaatgemaakt
`