Wij zijn Figo.

En wij zijn hier om
het anders te doen.

Een huisdierenverzekering is wat we aanbieden, niet wie we zijn. Mogen we ons even voorstellen?
Illustratie gezin met kat

Figo: de beste zorg, een dierenleven lang

De band tussen jou en je huisdier is uniek. Dat weten wij als geen ander. Want huisdieren horen er helemaal bij en hebben een speciale plek in ons hart en ons leven.

Ze voelen hoe het met je gaat. Zijn er onvoorwaardelijk voor je. Geven je elke dag gezelligheid. Brengen vrolijkheid en troost als je dat nodig hebt.

Dat is de reden dat we met Figo zijn begonnen. Want huisdieren verdienen net als mensen de beste medische zorg, hun leven lang. We doen daarom veel meer dan alleen verzekeren. Als onderdeel van de Figo-community helpen we jou om je huisdier gezond, fit, blij én enthousiast te houden.

Want wij zijn dol op huisdieren en weten als geen ander wat zij nodig hebben. Net als jij.

Onze kernwaarden

EHBO kruis

Innovatief
We zijn vernieuwend. Doordat je onze verzekering en onze service kan aanpassen aan jouw situatie. En doordat we met (aanvullende) diensten en services verder kijken dan die verzekering. Wij staan voor: huisdieren een leven lang gezond, fit, blij én enthousiast houden.

Icoon flexibiliteit

Flexibel
Elk huisdier is uniek en dat geldt ook voor onze verzekeringen. Wij zijn er voor honden, katten, konijnen en papegaaien. Van piepjong tot stokoud en alle rassen. Bovendien pas je onze verzekering eenvoudig aan je wensen aan. Zodat je altijd verzekerd blijft van goede zorg, ook als je omstandigheden veranderen.

Icoon hart

Passie
Wij hebben allemaal zelf huisdieren thuis en we zijn net zo gek op ze als jij. Ze gaan zelfs mee naar kantoor. Bij ons werken veel mensen die eerst in een dierenkliniek werkten. Met onze kennis en dierenliefde helpen we jou je huisdier gezond en blij te houden.

Icoon inclusiviteit

Inclusief
Inclusiviteit zit dus bij ons in de genen. Honden, katten, konijnen en papegaaien van alle leeftijden en rassen kun je verzekeren met onze zorgverzekering. En doordat je zelf de premiehoogte bepaalt, is onze dierenzorgverzekering toegankelijk voor elk baasje.

icoon vinkje

Eenvoud
Verzekeringen zijn vaak ingewikkeld. Bij ons sluit je de beste verzekering met een paar muisklikken af. Ook makkelijk, wij hebben één verzekering, die je eenvoudig zelf aanpast aan jouw situatie. En maak je een keer kosten bij de dierenarts? Dan zorgen wij voor en snelle afhandeling en betaling.

 

Icoon community

Transparantie
We zijn authentiek en hebben niets te verbergen. Wij communiceren open, eerlijk en duidelijk, naar onze klanten en naar elkaar. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat we zo het snelst de best mogelijke medische zorg kunnen bieden.

Hond-legt-poot-in-hand

Wij zijn een verzekeraar met echte kennis over huisdieren

Onze liefde voor dieren is wat ons verbindt. Het is de motor van de Figo-familie.

In tegenstelling tot onze concurrenten hebben alle medewerkers van onze klantenservice een diergeneeskundige achtergrond. Sommigen werken zelfs deeltijds in een dierenkliniek. Ze zijn dus gekwalificeerd om deskundig advies te geven over jouw huisdier.

En, zoals je misschien al geraden hebt, zijn we allemaal gek op onze huisdieren.

Waar we werken

Flexibiliteit is een van de kernwaardes van Figo. Daarom werken we zowel van thuis uit als op ons diervriendelijke kantoor in Amsterdam.

Chat ballonnen
`