Meld je aan als affiliate

Figo promoten loont!

Ben jij een dierenarts, fokker of simpelweg een dierenliefhebber én in het bezit van een huisdiergerelateerde website? Dan heb jij even geluk, want jij kunt onze affiliate oftewel partner worden en makkelijk geld verdienen wanneer je bezoekers doorverwijst naar Figopet.nl.

Meld je aan als affiliate

Voor elke verzekering die een bezoeker bij ons afsluit verdien jij een mooi bedrag. Terwijl jij hiermee makkelijk geld verdient, draag je ook nog eens een steentje bij aan een beter bestaan voor huisdieren. Twee vliegen in één klap, toch?

Online afsluiten huisdierenverzekering 1

Hoe werkt affiliate marketing?
Geld verdienen via affiliate marketing is heel makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aanmelden en affiliate worden. Daarna promoot je de verzekeringen van Figo aan de hand van een banner of een link op jouw website. 

Kosten indienen 1

Meld je aan
Wanneer jij je aanmeldt bij ons affiliate netwerk Awin, krijg je toegang tot onze banners. Maar je kunt ook op je website een pagina toewijden aan onze dierenverzekeringen waarin je een linkje verwerkt naar onze website. Hulp nodig bij het schrijven van teksten of op zoek naar specifiek beeldmateriaal? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Gelukt 1

Uitbetaling commissies
Awin keert maandelijks jouw verdiende commissie uit. Wel zo fijn! Wij kunnen wel pas de verzekering goedkeuren na betaling van de eerste premie van een correcte aanvraag die door zijn wachttermijn heen is. Dat betekent: Heb jij een bezoeker doorgestuurd via jouw site naar die van ons die een verzekering heeft afgesloten, maar zijn premie niet betaalt? Dan ontvang je helaas geen commissie

Vraagteken bubbel

Iets voor jou?
Wil je op een eenvoudige manier extra verdienen en tegelijkertijd bijdragen aan een beter leven voor huisdieren en hun eigenaren? Aanmelden voor ons programma is volledig gratis en je kunt direct aan de slag. We kijken ernaar uit om samen te werken. Meld je nu aan via de blauwe knop!

`